TR Kodlama Forumlar VPS, VDS, Windows VDS, Linux Sunucu Hizmeti

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #8367
      dilokullari
      Ziyaretçi

      İnternet Adresi: https://www.plusclouds.com
      İçerik: Hosting
      YS Belge No: 2759

      VPS Server, web sunucusu niteliğindeki bir fiziksel bilgisayarın sanal olmak şartıyla HDD – RAM – İşlemci gibi parça ve özelliklerinin bölünerek tamamen farklı birer makina gibi çalıştırılması demektir. Sanal sunucu, fiziksel web sunucu gibi çalışarak bünyesinde operating system ve sunucu yazılımları içerir. Bu sebepten dolayı, bir tek fiziksel web sunucusu üzerinde, fiziksel web sunucuların işlevlerini gerçekleştiren birden fazla sayıda sanal web sunucu oluşturmak mümkündür.
      VPS bağımsız bir sunucu gibi çalışır ve diğer sunuculardan kesinlikle etkilenmez. Hosting sunucusundanki bir internet sitesi, web sunucusu kaynaklarının çoğunu fazladan kullanmak isteyebilir. Bu tüketim sonucunda siteniz yavaşlayabilir ya da tamamen kapanabilir. VPS sunucuları vasıtasıyla bu olay engellenebilir.
      Virtual Private Server, sizin için güvenli bir ortam sunarak ve masrafları minimuma indirgeyerek Kurumsal Hosting ile fiziksel sunucu arasındaki boşluğu doldurmayı sağlar. VPS sunucularında kullanıcı tamamiyle teknik özelliklerini istediği şekilde değiştirebilir. Bir kontrol paneli vasıtıasıyla HDD ve RAM boyutunuzu kontrolü altında tutabilir, gerekli gördüğü ayarları dilediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Dolayısıyla Virtual Private Server’in geliştirilmesi ve boyutlandırılması çok daha kolaydır.
      hosting hesaplarıyla dosya erişim izni ve IP adresi eklemek için servis sağlayıcının üzerine gitmek gerekebilir. Virtual Private Server veya Windows VDS kullanarak bu tarz geciktirici olayları yaşamazsınız.
      VPSler internet ortamında kullanıldıklarından dolayı hardware bağımlılığı ortadan kaldırmaktır. Virtual Private Server, fiziksel sunucuların tam tersine hardwareden bağımlı olmadan çalışırlar. Bu sayede, sanal sunucuların taşınması oldukça kolay bir şekilde olur.

      Adres ; Bagdat Caddesi, Vapuryolu Sokak, Huzur Apt. No12/1, Suadiye Istanbul Türkiye

      Telefon; +90 (850) 321 88 99

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.