TR Kodlama Forumlar Nokia Lumia 520

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7989
      dilokullari
      Ziyaretçi

      Avea AŞ, Nokia Lumia ailesinin en eğlenceli üyesi Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 YTL’den başlayan avantajlı fiyatlarla meraklıllarıyla tanıştırıyor.

      Son trend ceptelefonu ve akıllı cihazlarını meraklıları ile buluşturan Avea; Nokia Lumia ailesinin Türkiye’de merakla beklenen eğlenceli ve akıllı telefonu Nokia Lumia 520’yi birbirinden avantajlı 4 ayrı kampanya teklifi ile bugünden itibaren satışa sunuyor.

      Avea’nın kullanıcılarını özgür kılan S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında Avea müşterileri, Nokia Lumia 520 akıllı telefonuna isterlerse tarifelerine ek ayda 0 TL’den başlayan fiyatlarla ve ilk üç ay 100MB internet kullanım hediyesi ile, ya da 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketi tekliflerden herhangi biriyle, veya 1000 dk.+1000SMS+2GB’lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki hesaplı Windowsphone olarak dikkat çeken Nokia Lumia 520’yi peşin fiyatına 599Türk Lirası ödeyerek sahip olmak isteyen Avea müşterilerine ise 3 ay süresince 250 MB internet kullanımı hediye ediliyor.

      Nokia Lumia 520 akıllı telefon, dört inçlik ultra duyarlı dokunmatik geniş ekranı ve renkli kapak özelliğiyle göz dolduran şık tasarımının yanı sıra sahip olduğu teknik özellikleriyle de akıllı telefon tecrübesinde yeni bir dönemin habercisi olmaya hazırlanıyor. Nokia Lumia Ailesi’nin akıllı çekim özelliğine sahip 5 mega pixel benzersiz kamera teknolojisinin yanında sahip olduğu birçok lens ve uygulama sayesinde en keyifli anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1GHz 2 çekirdekli işlemcisinin yanı sıra, sahip olduğu mix radyo özelliği sayesinde 12 milyon şarkıya bedeva ulaşma imkanı sağlanıyor. Avea İletişim AŞ, tüm bunların yanı sıra navigasyon* özelliği ile de eğlenceli bir akıllı cihaza uygun fiyatlardan sahip olma fırsatı sunuyor.

      * Nokia Lumia 520 akıllı telefonunun satın alındığı ülkedeki harita verisi üzerinden sesli navigasyon servisi alınabiliyor.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.