TR Kodlama Forumlar TTNET Kampanyaları

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7921
      cyrlmz
      Ziyaretçi

      TTNetFiber İnternet kampanyaları Paketleri Haziran 2013e özel TTNet Fiber İnternet Paketleri Kampanyası sizleri bekliyor. TTNet Fiber İnternet Paketleri İlk 2 ay Ücretsiz. Şimdi TTNET ile Fiber hızında internet keyfi ilk 2 ay ücretsiz. Üstelik sonraki 10 ay boyunca da indirimli. TTNet Fiber İnternet Paketleri Kampanyası 30 Haziran 2013 tarihine kadar geçerli olacaktır. TTNet Fiber İnternet Paketleri Kampanya Detayları
      – TTNet Fiber İnternet Paketleri Kampanyası 30 Haziran 2013 tarihine kadar geçerli olacaktır.
      – TTNet Fiber İnternet Paketleri İlk 2 ay Ücretsiz.
      – Şimdi TTNET ile Fiber hızında internet keyfi ilk 2 ay ücretsiz. Üstelik sonraki 10 ay boyunca da indirimli.
      – 20 Mbps
      ye kadar hızlı Limitsiz TTNET FİBER NETLİMİTSİZ paketi ilk 2 ay ücretsiz, devam eden 10 ay boyunca ise ayda sadece 44 TL.
      – 30 Haziran 2013 tarihine kadar başvurun, yüksek kotalı internetin keyfini doyasıya yaşayın.
      – Kampanya Paket ve Ücretlendirme tablolarında belirtilen TTNET FİBERNET TTNET Yalın İnternet tarife paketleri için geçerlidir.
      – Kampanyadan bireysel/kurumsal yeni ve taahhütsüz mevcut müşteriler 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
      – Yeni aboneliklerde 36 TL bağlantı ücreti, 3. Aydan itibaren ayda 3 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır.
      – TTNET Yalın İnternet hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerin faturalarına, ilk 2 ay ücretsiz dönem de dahil olmak üzere, aylık 28 TL yalın internet hizmeti erişim ücreti tabloda belirtilen ücretlerden ayrıca yansıtılacaktır.
      – TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus 8 TL devre hazırlama ücreti alınır.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.