TR Kodlama Forumlar Tarot Falı Sitesi

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7902
      nick34
      Ziyaretçi

      Mükemmel Erkeği Arayış için sitesi

      “Aradığım prens nasıl mı olmalı? Onda Richard Ge re’in vücudu, Dustin Hoffman’ın gülümsemesi, Lee Iacoc ca’nm mesleki yeteneği, Robert Redford’un çekiciliği ve Pat Boone’un evine bağımlılığı olmalı ve hepsinden önemlisi, daha ilk anda bana, yaşam boyu aradığı kadın olduğumu söylemeli.”
      Sizce çok şey mi istiyor? Hayır. Pek çok akıllı kadın, mükemmel erkeği, bir çeşit prensler prensini arıyor. Hiç şüphesiz onun var olmadığının bilincindeler. Yine de bilinçaltında, eninde sonunda onu bulacaklarına dair gizli ve ısrarlı bir inanış yatıyor.

      Bazıları bu mükemmel erkeği bulup, kalbini kazanana dek arayışlarını sürdürmeye kesin niyetliler. Ama daha çok bu mükemmellik arayışı, çok sayıdaki maskelerden biri ardına gizlenmiş durumdadır.
      Örneğin Andrea bir pasiflik maskesi taşıyor. Otuz altı yaşında ve hâlâ gelecek olan “doğru erkeği” bekliyor. Size, aradığı erkeğin niteliklerini, gücünü, kibar ve uysal kişiliğini tüm ayrıntılarıylatarot falı ile anlatabilir. Hayatının erkeğini beklerken bir ara evli bir adamla beraber oldu. Ona aşık değil ama sorunsuz bir ilişkileri var. Aslında bu, onun gerçekleri görmesini engelliyor. Her ne kadar bekar ve uygun erkeklerle ilişkiye girse de sonuçta hayal kırıklığına uğrayacağına inanmış, çünkü onun prensi etten ve kemikten de Kadınların erkeklerdeki mükemmellik arayışlarını gizledikleri bir başka yol da aşm eleştirici olmalarıdır.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.