TR Kodlama Forumlar Dekorasyon oyunları

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7831
      dj_ibo_g_h
      Ziyaretçi

      Web Adresi: oynayalim.net
      Hosting Sağlayan Firma: Kendi Sunucumuz
      Web Master ve Teknik Sorumlu: Özel
      Kullanılan Sistem: Ev yık oyunu klasik ev yapma oyunları ile oynanış açısından biraz daha farklıdır. Kaldı ki bunu oyunun adından da anlayabilirsiniz. Ev yık oyunumuza PLAY yazısına tıklayarak başlamanızın gerekmektedir. Daha sonrasında sizlere verilecek olan dinamitleri fareniz ile kontrol ederek oyunda ki evleri yıklmaya çalışacaksınız

      En sevilen oyun kategorilerinden biri olan dekorasyon oyunları kategorimizi kısa bir süre önce aktif hale getirdik. Kız arkadaşlarımızın severek oynadığı bu oyun kategorisinde yapmanız gereken yeni yerlerin tasarımını sizin yapmanız. Bu oyunlar bir mekan olabilir vebir oda tasarımı olabilir veya bir yiyecek. Sitemizde dekorasyon oyunları kategorimize girdiğinizde farklı oyun kategorileri ile karşılaşabilirsiniz. Oyunu açtıktan sonra fare yardımı alarak hayalindeki tasarımı oyun alanına aktarabilirsin.

      Klasikleşmiş bir oda oyunu olan ev dekorasyonu adlı oyunumuza giriş yapabilmek için yüklenme işleminin bitmesini ardından PLAY yazısına tıklamanız gerekmektedir. Bunu ardından Tips1, Tips2 ve Tips3 seçeneklerinden birini seçerek ev oyunumuza giriş yapabilirsiniz. Ayrıca genel olarak bu tarzda yapılan pek çok oyun kız oyunları kategorisi altında yer almakta olduğundan erkek çocukları bu tarz oyunlar ile ilgilenmemektedir.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.