TR Kodlama Forumlar TTNET İnternet

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7665
      cyrlmz
      Ziyaretçi

      Gümüşhane TTNET internet kampanyaları kapsamında elde edilen hizmetler arasında yüksek hızda ve kesintisiz internet bağlantısı, eş zamanlı olarak veri, ses ve görüntü paylaşımı, aynı telefon hattı üzerinden konuşma gibi birçok kolaylıklar ve çekilişsiz ya da çekilişle hediyeler kazanabilme fırsatı gibi avantajlar bulunmaktadır. Ayrıca bütçenize uygun ödeme seçenekleri bulunan internet paketleri sayesinde çok ödeme yapmadan sınırsız internet keyfini yaşayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman paket değişikliği yapabilir veya internet paketinizi iptal ettirebilirsiniz.
      Tüm bu avantaj ve ayrıcalıklardan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey TTlNET üyeliğine sahip olmaktır. TTNET’e üye olabilmek için internet üzerinden sadece saniyelerinizi alacak bir form doldurmanız gerekmektedir. Bu form sonrası işleminiz onaylandığı takdirde TTNET kapsamında olan tüm avantaj ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
      Gümüşhane telefonsuz internet kampanyaları sayesinde ise internete bağlanmak için zorunlu olan telefon aboneliği gerekmeden evinize bağlantı yaptırabilir ve internete bağlanabilmek için ödemek zorunda olduğunuz ayrı bir telefon faturası masraflarından da kurtulabilirsiniz. yalın internet başvurusunu da, internetten form doldurarak yapabilirsiniz

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.