TR Kodlama Forumlar Samsung Galaxy S4 yakında Avea da

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7632
      dilokullari
      Ziyaretçi

      Samsung firmasının, akıllı telefonlara örnek olacak özellikteki yeni ürünü Galaxy S 4, Android OS’inin en son sürümü olan Andorid 4-2-2 Jelly Bean ile çalışıyor. Samsung markası, yeni modeli Galaxy S 4 ile akıllı telefon sektörü çıtasını oldukça yükselterek diğer akıllı telefon markalarının başına büyük bir çorap ördüğü söylenebilir. Cep telefonu ekran ölçüsünü artırarak ve akıllı telefona çok özel android tabanlı yazılımlar yükleyerek Samsung şirketi, yeni ürünü Samsung Galaxy S4 ile iPhone anlayışından git gide ayrıldığını gösteriyor.
      GS3 ürünü ile karşılaştırıldığında Galaxy S4 telefonunun becerileri maksimuma ulaşmışa benziyor: beş inç ile çok daha büyük ekran, 1080p ile daha yüksek çözünürlük, 2600 mAh ile daha uzun şarj ömrü ve 1900 Hz (dört çekirdekli) veya 1600 Hz (8 çekirdekli) işlemcisi ile daha hızlı işlem kapasitesine sahiptir.
      İlk etapta Galaxy S3 tasarıma benzese de, bir tek ölçülerinin artmış olması değil, aynı anda daha ince ve hafif olduğu da göze çarpmaktadır. 136.6mm yüksekliği ve 68.9mm genişliği ile Galaxy S4’ü neredeyse GS3 ile Galaxy Note arasında bir yere konumlandırmak mümkün.
      Siyah renkte de satışa sunulan Galaxy S4 göze hoş görünmesine rağmen, tasarımı ile yine de diğer markaların ortaya koyduğu hoş tasarımlı akıllı telefonlarla girdiği yarışta biraz geri planda durmaktadır.
      Ancak, Samsung markasının plastik kullanmasının arkasındaki hikmeti, cep telefonunun böylelikle daha uzun ömürlü ve hesaplı olması ile kısıtlı değil. Samsung Galaxy S4 tasarımda kullanılan malzeme sayesinde, 1.920×1.080 piksel ekran çözünürlüğüne sahip 5″ High Definition Super AMOLED ekran azami ekran aydınlığında renklerin epeyce canlı görünmesini sağlamaktadır.
      Sonuç olarak Samsung; Galaxy konseptini ileriye taşımak için gerekli en iyisini yapmış olduğu söylenebilir.
      Dünya çapında yankı uyandıran bu en son model akıllı telefona ilk sıradan sahip olmak isteyenler için avea şimdiden samsung s4 için bir ön sipariş web sayfası hazırlamış..

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.