TR Kodlama Forumlar Saç Ekimi

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7457
      cyrlmz
      Ziyaretçi

      Yapılan araştırmalara göre her 3 erkekten 1’i saç ekimi yaptırmış veya yaptırmayı düşünüyor ancak yaygın olan bu hizmet Türkiye’de sağlıkla ilgisi olmayan kişiler veya kurumlar tarafından da yürütülüyor ve ortaya sağlıksız şartlarda yaratılmış ve başarısızlıkla sonuçlanmış tablolar çıkıyor. İşinin uzmanı, deneyimli ve modern teknolojiyi kullanan merkezlerde yapılan saç ekim işlemleri çok daha etkili sonuçlar veriyor. Ömür boyu kullanılacak bu işlem için araştırmak ve en önemlisi saç ekim merkezlerinden öncesi-sonrası resimlerinden ziyade gerçek sonuçları birebir görmeyi talep etmek gerekmektedir.
      saç ekim işlemi yaptırmaya karar verirken hastanın doğru uzmanı ve kliniği, uzmanın da doğru hastayı seçmesi çok önemlidir. Saç ekim operasyonu öncesinde unutulmaması gereken en önemli konu her hastanın özel olduğu ve tüm değerlendirmelerin hastaya özel yapılması gerektiğidir. Doğru kliniği bulmanın en iyi yolu ise işlemi öncesi sonrası resimlerinden ziyade birebir gösteren kliniktir.
      Fue yöntemi özellikle natürel ve sağlıklı saç sonuçları verdiği için oldukça tercih edilen kalıcı bir yöntemdir. saç ekimi sonrası fue yöntemi ile ekilen saçlar kesinlikle yeniden dökülmez.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.