TR Kodlama Forumlar Dini Sohbet Sitesi

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7445
      dinisohbet
      Ziyaretçi

      Dini sohbet dini siteler içerisinde kendine özgü duruşu ile her zaman fark edilen websiteler içinde olmuştur. kişisel bilgi alışverişinden ziyade dini konuların konuşulduğu fikir alışverişinin yapıldığı bir sitedir.

      Dine bakış açısı ile İslami duruşu ve görüşü ile de örnek bir sitedir. Allah C.C.’nin yolunda Hz. Muhammed S.a.v bildirdiği istikamette Kuran-ı Kerim sünnet ve hadisi şerifler ışığında konular hedeflenmiştir ve konuşulmaktadır. Peygamberimizin peygamberlerin Ehlisünnet Alimlerinin velilerin sohbetlerini eserlerini hayatlarını okuyabilir izleyebilirsiniz.

      Günümüzde azınlıkta olsa Allah C.C. ve kullarına gönderdiği kitaptan haricini kabul etmeyen sadece Kuran-ı Kerim diyen Peygamber Efendimiz ve onun sünnetlerini delil olarak görmeyen hadislerin geneline uydurmadır diyen sahabelere Ehlisünnet Alimlerine Evliyalara dil uzatan kabir ziyaretlerini şirk olarak nitelendiren bu Vatan uğrana toprağa düşen Mehmetçiğe şehit diyemeyen anlayışlar sapkın fırkaların itikat Ve anlayışların görüldüğü tebliğ edilmek istendiği sohbetlerine yer verildiği siteler ile kesinlikle mukayese edilmemelidir.

      Sizlere bir ayet, unutulmuş bir sünnet, belki de hayatınıza yön verecek bakış açınızı değiştirebilecek İslama bir adım daha yaklaştırabilecek bir Hadis öğretebilmiş ya da hatırlatabilmiş isek konumuzun başında yazdığımız hedeflerimiz kısmını bir nebze olsun gerçekleştirebilmiş gözü ile bakıyoruz.

      Haksız yere hiç bir şekilde yaptırım uygulamayan soruna en kısa yoldan sonuç ve çözüm getirebilen web sitemizde dini sohbet harici uygunsuz sohbetlere hakaret içerikli mesajlara kesinlikle izin vermeyen kaliteli bir sitedir.

      Sizlerin rahat, huzurlu ve keyifli vakit geçirebilmeniz için gün geçtikçe kadrosunu yenileyen hızla büyüyen bir yönetime sahip olan dini sohbet ve İslami görüşlerinden site kurallarından çizgisinden kesinlikle ödün vermeyen bunların harici her türlü istek sorun eleştiri ve şikâyete açık olan bir site ve yönetimdir.

      Web sitemiz İslam Ve İslam’a hizmet Ümmet için kurulmuştur. Kişisel bilgi alışverişi platformu değildir. Allah C.c. ömür ve vakit verdiği sürece, sizlere her zaman bir öncekinden daha sağlam, daha güncel, daha iyi bir hizmetle vermek isteriz. Umarız uzun yıllar birlikte oluruz selam Ve dua ile.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.