TR Kodlama Forumlar Karttan Öte Bir Sistem Ukash

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7399
      fatma758
      Ziyaretçi

      Site/Blog ismi: Karttan Öte Bir Sistem Ukash
      Site/Blog adresi: ukashgemisi.com

      Büyük avantajları olan, kullanım kolaylığına sahip ve son derece güvenli bir kart sahibi olmak isterseniz Ukash kart sizin için üretilmiş demek. İnternet üzerinden satışı gerçekleştirilen bu sanal kart, on dokuz haneden oluşan elektronik bir karttır. Her bütçeye inebilen rakamlarıyla ucuz Ukash kart sahibi olabilmeniz mümkün.
      Hiçbir kişisel bilgi vermenize gerek yok. Sizin yapacağınız şey internet üzerinden güvenilir Ukash kart satışı yapan bir site bularak ilk olarak satış koşullarını okuyup sonra da ödeme şartlarını dikkatlice okuduktan sonra size uygun olan paketi işaretleyin. On Euro’dan iki yüz elli Euro’ya varan paketlerle kart emrinize amade.
      Size uygun olan paketi işaretlediğinizde siparişiniz alınıyor. Sonraki aşama sepete ekle sekmesini tıklamak. Ödemeyi ister havale ister eft yolu ile gerçekleştirme imkânınız var. Sipariş bölümüne ödemeyi nasıl yapacağınızı mutlaka yazmayı ihmal etmeyin. Ve ödemenizi eğer eft ile gerçekleştirecekseniz sabah 09.00 ile gece 04.00 saatleri arasında yapmanız gerekiyor. Euro üzerinden işlemlerin gerçekleştiği kartı Euro karşılığı kadar Türk lirası ile satın alabilir, istediğinizde bozdurup harcayabilirsiniz. Hatta kartınızda bakiyeniz kaldı diyelim ve harcama yapmayı düşünmüyorsunuz o halde istediğinizde paranız hesabınıza geri gönderilebiliyor.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.