TR Kodlama Forumlar Şeker Gibi Blog

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7280
      Error32
      Ziyaretçi

      Site Adı: Şeker Portakalı
      Açılış Tarihi: 2012
      Site Adresi: sekerportakali.org
      İçerik: Blog

      Kişisel bloglar son dönemlerde oldukça popüler bir hale gelmiştir. Çeşitli alt yapılarla oluşturulan bu kişisel blog sayfaları forumların popülerliğini ele almış ve son dönemin en popüler sitesi olmuştur. Bu alandaki en önemli etken belirli alanlara yönelik özgün ve doğru paylaşımların yapılmasıdır. Bu sayede hem internetteki bilgi kirlilikleri azalmış, hem de yeni ve özgün bilgiler ile bilgi çeşitliliği, zenginliği sağlanmıştır. İşte bu nedenle de kişisel blog sayfa sayıları günden güne artmaktadır.

      Sekerportakalı da bu doğrultuda oluşturulmuş bir kişisel blog sayfasıdır. Alanında özgün bilgiler ve paylaşımlar yapan site sayesinde oldukça yararlı bilgilere ulaşabilir ve bu bilgilerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bu doğrultuda siteyi takip etmeniz yararınıza olacaktır. Siteyi twitter, facebook gibi siteler üzerinden paylaşabileceğiniz gibi çağımızın yeniliği olan rss sistemi ile de kolaylıkla takip edebilirsiniz. Bu sayede her şeye kolay bir şekilde ulaşırken özgün ve güncel yazıları okuma fırsatı bulabilirsiniz.

      Seo alanında oldukça faydalı ve başarılı paylaşımlar yapan site sayesinde özellikle site sahibi iseniz çok faydalı bilgileri alabilirsiniz. Öyle ki seo bir site için olmazlarsa olmazlardandır ve sizin bu konuyu es geçme fırsatınız yoktur. Bu nedenle bu alanda çalışmalar yaparken faydalı ve güncel bilgileri almanız önemlidir. sekerportakali sayesinde bu bilgileri kolaylıkla alabilirsiniz.

      Seo haricinde wordpress alanında da faydalı paylaşımlar yapan site aracılığı ile wordpress temaları, wordpress eklentileri gibi wordpress hakkında ne tür ihtiyacınız varsa rahatlıkla giderebilirsiniz. Bu sayede wordpress sistemini daha da etkili kullanırken her türlü kişiselleştirmenizi de yapabilirsiniz.

      Tüm bunların haricinde internet haberleri ile de piyasayı kolaylıkla takip edebilirsiniz. Özgün ve güncel olan tüm bu bilgiler sizin için çok faydalı olacaktır.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.