TR Kodlama Forumlar Abaküs Eğitimi ile Hafızanı Geliştir

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7254
      Error32
      Ziyaretçi

      Site Adı: abacusmasterturkiye
      Açılış Tarihi: 2012
      Site Adresi: abacusmasterturkiye.com
      İçerik: Abaküs

      Hindistan günümüzün matematik ve yazılım devi bir ülkedir. Bunun en önemli sebebi ülkede uygulanan özel bir eğitim olan abaküs yöntemidir. Abaküs eğitimi temelleri geleneksel bilgilere dayanan yüzlerce yıllık bir eğitimdir ve günümüzde dünyanın bazı ülkelerine de yayılmaktadır. Çağdaş metotlar ile geleneksel metotların bir arada uygulandığı bu yöntem sayesinde pek çok kişi oldukça hızlı bir şekilde işlem yapma ve hafıza geliştirme becerisine sahip olmaktadır. Bu nedenle bu eğitimi uygulamak oldukça önemli bir fırsat ve avantaj olacaktır.

      8 kurdan oluşan bu eğitim yaklaşık olarak 2 yıl sürer ve her kur sonunda yapılan sınavlar sonunda başarılı olan öğrenciler bir üst kura dahil edilir. 4-12 yaş arasındaki çocuklara uygulanan bu eğitim ne kadar erken verilebilirse o kadar hızlı ve etkili bir şekilde öğrenilir. Çünkü bu yaşlarda çocuklardaki öğrenme hızı son derece yüksektir.

      İşlem becerisine sahip olabilmek oldukça önemli bir meziyettir. Kalem ve kağıt ile bile hatta hesap makinesi kullanımı ile bile çok daha uzun süre işlemler bu yöntem sayesinde çok daha kısa sürede çözülebilmektedir. Öğrencilerin öncelikle sınavlarda zaman kazanabilmesi daha sonra da meslek hayatlarında başarılı olabilmesi açısından son derece faydalı olan bu yöntem ülkemizde de ilgi görmeye başlamıştır. Abacusmasterturkiye.com bu konu hakkında bilgi alabileceğiniz ve abaküs bayilik imkanı bulabileceğiniz bir sayfa olarak tanınmaktadır.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.