TR Kodlama Forumlar Digiturk İnternet

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7210
      kadinlar
      Ziyaretçi

      Digiturk bugün Türkiye’de medya alanında şuanda lider konumdadır. Digiturk’ün kısaca size getirilerinden bahsedelim. İlk ve belki de en çok tercih edilen getirisi spor müsabakalarını izlemek için kahve ve kafe tarzı mekanlara ücret ödememenizdir. Zaten bir yıl içinde dışarıda spor müsabakası izlemek için verdiğiniz para ile Digiturk’e yıllarca üye olabilirsiniz. Bu bakımdan ele alındığında gerçekten uygun bir hizmet anlayışına sahipler.
      Bir diğer getirisi ise film ve dizi dünyasını evinize taşımasıdır. Yüzlerce kanal ile ister yerli ister yabancı , ister alt yazılı , isterseniz orjinal dil ve türkçe dublaj binlerce filmi izleme şansına sahip olacaksınız. Dizi dünyasına gelince film dünyasından çok daha kalabalıktır. İstediğiniz her diziyi digiturk paketlerini satın alarak özgürce izleme hakkına sahip oluyorsunuz.
      Digiturk’ün bir diğer uygulaması ise internet paketi. Digiturk çok zor bir alan olan internet sağlayıcılığına soyunarak internet paketini cesurca paketlerine eklemiş ve uygun fiyat ile müşterileri kendine çekmeyi amaçlamış ve başarmıştır.
      Bugün Digiturk İnternet çok tanınmamış olsa da yakın bir gelecekte büyük bir kitle tarafından tercih edileceği aşikardır.
      Digiturk’ün bu imkanlarını internet sitemize girerek çok kolay şekilde araştırabilir ve sipariş verebilirsiniz.
      internet sitemiz: http://digiturkinternet.com

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.