TR Kodlama Forumlar İstikbal Yatak Odası & Bellona Yatak Odası Takımları

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7104
      Web2626
      Ziyaretçi

      Yatak odaları birçok insan için hayatının büyük bölümünü geçirdikleri bir mekan ve dekorasyonu da oldukça önemli. Eğer güzel bir dekorasyona sahip yatak odasında vakit geçiriyorsanız hayata daha pozitif bakacak ve çalışma azminiz dorukta olacakken beğenmediğiniz bir odadaysanız içinizden de hiçbir şey için istek gelmeyecektir. İstikbal yatak odası bu noktada devreye giriyor. İstikbal Mobilya şüphesiz ülkemizdeki, hatta son zamanlarda yurt dışına da açılan lider mobilya firması. Yatak odası takımları da oldukça iddialı. 20’den fazla değişik yatak odası modeli bulunan İstikbal’de fiyatlar diğer firmalara nazaran biraz daha tuzlu olsa da kalite ve işçilik düşünüldüğünde fiyatını son kuruşuna kadar hak ettiğini söyleyebiliriz. Özellikle rakipleri Bellona, Doğtaş, Mondi gibi markaların yanında kalitesi ortada. İstikbal yatak fiyatları konusundan bu yazıda bahsetmeye kalksak uzun zaman alır o yüzden bu konudaki ayrıntılı bilgi ve güncel İstikbal Mobilya kampanyaları, indirimli ürünleri için istikbalyatakodasi.com u ziyaret edebilirsiniz.

      Gelelim Bellona Mobilya ya. Uzun süredir yatak odası, genç odası, bebek odası ve salon takımları üreten ve lider firmalardan biri olan Bellona Mobilyada da yatak odası modellerini şiddetle öneriyoruz. Sade ve modern tonların kullanıldığı yatak odalarının paket içerinde birçok parça bulunuyor ve fiyatları da İstikbal e göre daha uygun. bellonayatakodasi.com adresinde detaylı modelleri ve fiyatları incelenen Bellona yatak odası modelleri için müşteri yorumları da sitede mevcut.
      Ürün özellikleri şöyle:
      Ventus Yatak Odası Takımı, kullanılan renk kombinasyonu, modern tasarımı, taş ve led uygulamaları ile son derece şık bir tasarıma sahiptir.
      Ventus Yatak Odası Takımı deri döşemeli başlığı, farklı tarzda tasarlanmış olan tuvalet masası ve aynası ve aynasında kullanılan led aydınlatmalarla ürün görsel görsel açıdan zenginleştirilmiştir.
      Büfe sürgü kapaklarının içerisinde yer alan 2 adet çekmeceye kadife kumaş uygulanmış olup, kaşıklık olarak kullanılması amaçlanmıştır.
      Bellona yatak fiyatları ve güncel Bellona Mobilya kampanyaları için bizi takip etmeye devam edin.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.