TR Kodlama Forumlar Seo Hosting

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7062
      markafoni
      Ziyaretçi

      SEO (Search Engine Optimization) arama motorları optimizasyonu anlamına gelir, yani sitelerin kendilerini arama motorunda daha üst sıralara taşımak için yaptığı faaliyetlerdir. SEO ayarları sayesinde özellikle Google aramalarında sıralamada belirleyici ve üst sıralarda bulunmak mümkündür. Aramalarda üst sıralara yükseldikçe sitenin hiti artacak ve dolayısıyla siteden elde edilen reklam kazançlarında artış olacaktır.

      Bir site kurmak için hosting satın aldınız diyelim, sonra sitenizi internette yayına sokup devam ettiniz. Sitenizin bulunduğu sunucu tek bir IP adresi üzerinden yayın yapmakta ve aynı IP üzerinden bir çok siteye hizmet sağlamaktadır. Eğer ki sunucunuz içerisinde bulunan herhangi bir site Google tarafından kötü izlenimle etiketlenirse bunun etkileri o sunucudaki tüm sitelere yansıyacaktır. Dolayısıyla büyük ihtimal bu durumda sizin hitinizde de bir düşüş yaşanacak ve arama motorlarındaki sıralamalarınızda gerileme olacaktır.

      SEO Hosting, size özel IP adresi sunan bir sistemdir. Bu sayede siz diğer sitelerden bağımsız olarak kendi IP adresiniz üzerinden yayın yaparsınız. Sağlıklı SEO teknikleri uyguladığınız takdirde hitinizde artış görülecek ve arama motorlarındaki sıralamalarınız yükselecektir. Yani başka sitelerin yaptığı yanlışlardan siteniz etkilenmeyecektir, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz. SEO Hosting içerisinde bulunan siteler Google’a önemli imajı bırakmaktadır, siteniz böyle bir sistem içinde bulunduğu takdirde Google tarafından daha da çok önemsenecektir.

      Hosting Barındırma hizmeti veren bir web hosting firmasının birinci sorumluluğu %99’un üzerinde uptime garantisini müşterilerine sunmaktadır.Webnoz Türkiye konumlu veri merkezlerinde barındırdığı dell mimarisi üzerine kurulu sunucuları ile %99,8 uptime garantisi ile hosting hizmeti vermektedir.

      Büyüme odaklı şirket stratejisi ile Webnoz şirket merkezini daha geniş platformlara ulaşabilmek için İzmir’den İstanbul’a taşıyarak web teknolojisinin merkezinden hizmetlerine devam edecektir.Yasalaşan yeni türk ticaret kanunu ile tüm şirketlere web sitesi zorunluluğu getirilmiştir.Web sitesi bulunmayan şirketlere maddi yaptırımlar uygulanacaktır.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.