TR Kodlama Forumlar Power Plate Nedir

  • Bu konu boş.
0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Yazar
    Yazılar
    • #7061
      markafoni
      Ziyaretçi

      Power Plate nedir ? Power Plate nasıl kullanılır ?

      Power plate titreşimli bir spor aletidir. Bu spor ürünü titreşimli olduğu için kaslarınızı daha fazla çalıştırıyor. Power plate bu sayede daha yararlı bir hale geliyor. Power plate tabanı yaydığı titreşim sayesinde sizi yormadan kaslarınızı harekete geçiren bir spor aletidir. Power plate’in kullanımı şu şekilde gerçekleşmektedir. Aletinizin üstüne çıktıktan sonra uzman eğitmeninizin gözetiminde ayarlamalar yapılıyor. Yaydığı titreşim dalgalarıyla kaslarınızı çalıştırmaya başlıyor. Vücudunuzda bir çok fayda sağlamaya başlıyor, bu faydalardan bazıları;
      Kaslarınız güçleniyor, power plate kaslarınızı güçlendirirken sizi sadece minimum düzeyde yorar.

      Kadınlar için selülitlerde azalma görülür. Çünkü power plate yaydığı titreşimin sayesinde basen bölgesinde hareket sağlar. Bu hareket sizin daha düzgün bir vücudunuz olmasını kolaylaştırır. Son zamanlarda yapılan araştırmalarla beraber power plate kemiklerin güçlenmesini de sağlıyor. Kemiklerin güçlenmesi kemik erimesi gibi problemlerle karşı karşıya olan kişilerde faydasını görürler.

      Power plate yapılırken nelere dikkat edilmeli? Power plate kullanırken en önemli husus bünyenizi susuz bırakmamanızdır. Power plate sayesinde kendinizi zamanla hep daha iyi hissedeceksiniz.

      Power Plate hakkında ayrıntılı bilgi için http://www.studiopowerland.com/ sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

0 yanıt dizini görüntüleniyor
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.